DMFrenzy.Com
Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

WITHOUT REGISTERING YOU'RE ONLY SEEING A PORTION OF THE SITE!

YOU CAN SIGN-IN USING YOUR STEAM ACCOUNT OR DISCORD ACCOUNT!

JOIN US TODAY!!! IT'S COMPLETELY FREE AND ONLY TAKES 30 SECONDS!
  • This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

FIXED !shop commands

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#1
I have noticed I could not use the !shop commands on some of the servers. I went to each retake server at 11am EST and each were working fine except the ones listed below. I will update you if anything changes and more servers have issues or if these start working correctly.

Servers:

70.42.74.223:27015 (this one also only lets you pick an m4/m4a1-s [on CT] and an ak [On T] and the selection of having an AWP or not, and it also has the "retry" glitch at the start of a new map)

74.91.123.14:27015 (no !shop)

70.42.74.130:27015 (Early in the morning [4am] this had no !shop, but now it does)

Note: This was originally a msg to untitled but he wanted me to post it here so others can chip in.
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#2
74.91.116.51:27015 'Retry' Glitch, also noticed when the T's are stuck in that glitch and don't type retry in console the auto plant does not work, it says they fail to plant.
 

UntitledSoldier

Staff member
[DMF FOUNDER!]
Local time
Today, 12:12
Joined
Aug 7, 2016
Messages
797
Likes
164
Points
43
Location
Ontario, Canada
Forum Credits
486,230
Profile Music
Reactions
10 0 0
#3
Thanks for tracking this for me!!

I will start posting once I start fixing these issues...

Why can’t there be more than 24 hrs in a day?!?!? :(
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#4

kennyL

Staff member
[DMF MANAGER!]
Local time
Today, 12:12
Joined
Nov 1, 2016
Messages
214
Likes
44
Points
28
Age
20
Location
Virginia, United States of America
Forum Credits
501,187
Reactions
6 0 0
#5
Are there more than 24 hours in a day if you don't sleep? Think about it if you only sleep every 48 hours, is a day now 48 hours????

¯\_(ツ)_/¯
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#6
poop you're right. Everyone just shouldn't sleep so we get more hours in a day.
 

Attachments

Local time
Today, 09:12
Joined
Jan 31, 2018
Messages
210
Likes
18
Points
18
Age
18
Location
California, United States of America
Forum Credits
780
Reactions
1 0 0
#7
It appears that the Egyptians were responsible for the 24 hour day. The Eqyptians were fond of counting in base twelve (instead of base 10 which is commonly used today). This is thought to be because they counted finger joints instead of fingers. Each of your fingers has three joints, so if you count by pointing to finger joints with your thumb you can count to twelve on each hand. This might seem arbitrary, but is actually just a strange as counting in base ten simply because we have ten digits.

(Feb 2004 Update: Thanks to a "Curious" reader for pointing out that another reason the Egyptians (and Indians) liked counting in base 12 is that 12 has a larger number of integer factors than 10. ie. 12/6=2, 12/4=3, 12/3=4, 12/2=6, while 10/5=2 and 10/2=5 are all there are for the number 10).

The Egyptians divided the clock into 12 hours of daytime and 12 hours of night-time (or alternatively 10 hours between sunrise and sunset, an hour for each twilight period and 12 hours of darkness). This is known because of various sundials from the period which have been found to be marked with hours. Interestingly this means that hours started out changing in length with the seasons (as the amount of daylight vs. darkness changes).

There is a more in-depth explanation for the division of night-time into 12 hours which is based on the number of "decan" stars which were seen to rise during summer nights in Ancient Egypt. A "decan" star was a star which rose just before sunrise at the beginning of a 10-day "decade" in Ancient Egypt. 36 "decan" stars marked the passage of a year for the Egyptians (or 36 10 day periods). During summer nights, 12 decan stars rose - one for each "hour".

However, hours did not have a fixed length until the Greeks decided they needed such a system for theoretical calculations. Hipparchus proposed dividing the day equally into 24 hours which came to be known as equinoctial hours (because they are based on 12 hours of daylight and 12 hours of darkness on the days of the Equinoxes). Ordinary people continued to use the seasonally varying hours for a long time. Only with the advent of mechanical clocks in Europe in the 14th Century, did the system we use today become common place.
 

ToxicFrank

Staff member
[DMF MANAGER!]
Local time
Today, 11:12
Joined
Oct 29, 2016
Messages
510
Likes
124
Points
43
Age
22
Location
Nebraska
Forum Credits
1,000,000,000,000,000
Reactions
18 0 0
#8
That's not how that works, a day by definition is 24 hours. 12 to 12. Or 0 to 24. Not until you sleep...
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#9
But then your day would be 48hrs long. ¯\_(ツ)_/¯. idk. Lets stop, I don't want to flood this with stupid stuff, would rather keep it on task. But as always blame kenny for fucking it up ;)
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#10
74.91.123.120:27015 no !shop commands. I am the only person on the server so maybe it will fix when more join but I have waited till the map changed and still no !shop commands
 

inzane

Staff member
SENIOR ADMIN
Local time
Today, 11:12
Joined
Dec 4, 2017
Messages
158
Likes
32
Points
28
Age
17
Location
USA
Forum Credits
749
Reactions
11 0 0
#11
74.91.123.120:27015 no !shop commands. I am the only person on the server so maybe it will fix when more join but I have waited till the map changed and still no !shop commands
Can confirm this server does not have !shop, !ws, or !admin permissions.
 

UntitledSoldier

Staff member
[DMF FOUNDER!]
Local time
Today, 12:12
Joined
Aug 7, 2016
Messages
797
Likes
164
Points
43
Location
Ontario, Canada
Forum Credits
486,230
Profile Music
Reactions
10 0 0
#12
I have noticed I could not use the !shop commands on some of the servers. I went to each retake server at 11am EST and each were working fine except the ones listed below. I will update you if anything changes and more servers have issues or if these start working correctly.

Servers:

70.42.74.223:27015 (this one also only lets you pick an m4/m4a1-s [on CT] and an ak [On T] and the selection of having an AWP or not, and it also has the "retry" glitch at the start of a new map) FIXED

74.91.123.14:27015 (no !shop) FIXED

70.42.74.130:27015 (Early in the morning [4am] this had no !shop, but now it does) FIXED

Note: This was originally a msg to untitled but he wanted me to post it here so others can chip in.
Can confirm this server does not have !shop, !ws, or !admin permissions.
This server is set to close within the week.

I've added FIXED to those that have been FIXED! lol
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#13

UntitledSoldier

Staff member
[DMF FOUNDER!]
Local time
Today, 12:12
Joined
Aug 7, 2016
Messages
797
Likes
164
Points
43
Location
Ontario, Canada
Forum Credits
486,230
Profile Music
Reactions
10 0 0
#14
I lied.. Sorry, I forgot about this last issue.. I'm not sure if the retry bug is still there..

70.42.74.223:27015 (this one it also has the "retry" glitch at the start of a new map)
 

WTFrank

The Real Frank
Staff member
[SERVER ADMIN]
Local time
Today, 12:12
Joined
Oct 17, 2017
Messages
118
Likes
5
Points
18
Age
16
Location
New York, USA.
Forum Credits
452
Reactions
0 0 0
#15
I lied.. Sorry, I forgot about this last issue.. I'm not sure if the retry bug is still there..
Im on it right now. About 8 more rounds till it changes map, I will see if the bug is still there.
 

[DMF] Login Menu (Free Signup)

Forgot your password?
Don't have an account? Register now

Top Posters

Month: Year: